Historikerns historier · Vardagslivet

Så där ja.

Med två timmar till godo har jag lämnat in mitt avhandlingsmanuskript ”The Legal Guardian and Married Women – Norms and Practice in the Swedish Realm 1350-1450” till förhandsgranskning* efter fem och ett halvt års slit. Jag kan inte nog tacka er som peppat och kommit med glada tillrop, och er som faktiskt sedan också har läst och kommenterat delar av manuskriptet. Flera av de mest värdefulla kommentarerna har kommit från människor jag har lärt känna via bloggen. Nu ska jag gå ut i trädgården och dricka rosa bubbligt. Det har jag förtjänat.

* Det betyder att två av mig och av varandra oberoende experter ska läsa och bedöma manuskriptet, och senast om två månader komma med utlåtanden som förhoppningsvis godkänner mig för disputation.

15 kommentarer på “Så där ja.

  1. Grattis till inlämningen! Fast jag inte har kommenterat så har jag känt igen mig i den där paniken när man ska försöka få vissa jobbuppdrag klara i tid. Njut av bubblet och trädgården!

  2. Jag blir oerhört imponerad av allt arbete som görs hemma. Har aldrig varit bra på läxer t.ex. Det finns ju alltid något roligare att göra… Supergrattis till ditt jättejobb!

  3. Även om jag misstänker att vi skulle vara djupt oeniga och hamna i gräl om vi började diskutera innehållet i din avhandling (som jag förstås inte har läst) så hoppas jag i alla fall att det går bra för dig.

  4. Grattis! Finns det en sammanfattning på svenska som jag kan få ta del av? Eller det kanske man inte får förrän det är publicerat? Jag har verkligen ingen aning om hur det funkar..

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s