Vardagslivet

Änglaspel

När jag var liten brukade jag tävla med mina syskon om vem som snabbast kunde sätta ihop ett sånt där änglaspel. Ni vet ett sånt av mässing som man sätter ljus i och så snurrar änglarna och så pinglar det och så är julfriden försvunnen. Hur som helst, just ett sånt har jag i någon sorts nostalgisk svacka införskaffat nu, så att mina egna barn ska kunna få uppleva samma trauman julglädje som jag själv. Ni som träffat min son vet att han är… ska vi säga tekniskt lagd? En annan dag ska jag utveckla det mer, för faktum är att vi från dagis fått höra att de börjar få problem med att hålla honom stimulerad. Det tog honom ungefär 30 sekunder att bygga ihop änglaspelet från det att han för första gången fick bitarna framför sig. Med det hade han lätt spöat sin mor i änglaspelsbyggande när det begav sig. Vad är ditt rekord?

Här, efter 20 sek, är det fortfarande inte helt rätt. Det tar honom ytterligare 10 sekunder att plocka isär och sätta ihop korrekt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s