Uncategorized

Utelåst

Vi har i princip alltid någon som är hemma. Det finns liksom alltid någon på plats. Utom förstås i dag när jag halv ett på natten tar ut hunden för en sista kisstur, smäller igen dörren bakom mig och har postlådans snarare än ytterdörrens nycklar med mig. Och finska sommaren visar sig förstås från sin bästa sida så det är nätt och jämt plusgrader. Så glad sommar bara, från en svinkall trapp.

6 kommentarer på “Utelåst

    1. Alla dörrar fungerar så i Finland. Det betyder att du aldrig behöver fundera på om du faktiskt låste – men också att det lätt händer att man låser ut sig emellanåt…

        1. Det är samma sak i Danmark, där jag bor. Alla ytterdörrrar är med ”smæklås” som låses automatiskt när man slår igen dörren. Jag tycker det är klart fler nackdelar än fördelar, och hade hellre sett ett vanligt lås som man måste låsa med en nyckel.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s