Vardagslivet

Överlevnadsstrategi

Det går kanske lite, lite bättre med den nya konstellationen i hönsgården i dag. De spenderade natten tillsammans inne i hönshuset och det gick bra. Höns blir så milda och trevliga av mörker. Väl ute ur hönshuset får sig småttingarna rejält med stryk varje gång de visar sig. Bläck, den svarta hönan, gömde sig i ett hål. Och eftersom tuppar också har hönshjärnor visade det sig vara en synnerligen vinnande strategi. Bara Maggie undrade vad i hela friden som hänt med hennes tjusiga grop.

20140715-143007.jpg

20140715-143014.jpg

20140715-143024.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s