Vardagslivet

Den sista radiodagen. På riktigt.

Det blev en radiodag till, då jag och Fritjof Sahlgren diskuterade festande ungdomar och Miley Cyrus bland annat. Det är märkligt hur porriga bakgrundsdanserskor till valfri manlig superstjärna ses som dekorativt medan en ung kvinnlig artist får tonvis med skit så fort det är hennes egen show hon kråmar sig i. Inslaget finns här!

Efter radion åkte jag till stan och intervjuades av den underbara Christa Mickelsson (som för övrigt driver en superb blogg som jag innerligt önskar att hon orkar blåsa liv i igen!) för Kyrkpressen. Lätt otippat, men det blir säkert bra.

Och dessutom kom jag ihåg att ta bilder på alla. Nästan som en riktig bloggare.

20140603-193918.jpg

Jag ser lite stirrig ut. Det var jag också. Det är överlevnadsinstinkten som kickar in på morgonen. Ted har förresten ett helt huvud egentligen. Jag hade bara inte tillräckligt långa armar för att få med det.

20140603-194159.jpg

Christa var söt som socker och en såndär otroligt intelligent människa som man skulle önskat att man haft betydligt mer tid att tala med.

3 kommentarer på “Den sista radiodagen. På riktigt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s