Vardagslivet

Perspektiv

Folk håller på och klagar på att ”nu kom barnen hem från skolan och någon har lärt dem säga ‘fin’ och nu vill de har rosa och ojojoj”. Mina barn kom hem och insisterade på att lyssna på Dr. Bombay. Hela. Jävla. Dan.

2 kommentarer på “Perspektiv

  1. Lol. Om man får skriva så som vuxen. 😀 Vi har gagnamstyle med minecraft twist vi. Eller så bara någon minecraft playlist med sjuka röster, nå, gillar att barnen själva kan leta efter musik på youtube. 🙂 Då kan man ha dem i ett annat rum och spela, fast ibland är det riktigt catchigt det de lyssnar på!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s