Vardagslivet

Skulle jag visst inte. Så det så.

Maken: Well…
Jag: What?
Maken: Well, I just kind of…
Jag: WHAT?
Maken: I know how that house is very important to you.
Jag: Well doh.
Maken: But I kinda feel like it is turning into an obsession.
Jag (väldigt indignerad): What the fk do you mean by that?
Maken: Like you wouldn’t mind selling your kids if it would get you the house.

9 kommentarer på “Skulle jag visst inte. Så det så.

  1. Nä, hela (eller stora delar av i alla fall) poängen med huset verkar ju vara att du ska ha dina barn i det (utifrån vad du skrev tidigare).

  2. Lite som hos oss då! 🙂 Men jag har inte sålt ungarna ännu, och maken fattar ännu inte heller varför min längtan är så stark!

  3. Du har världens underbaraste taggar 🙂 T.ex. ”Det är bara hypotetiskt jag skulle ju aldrig göra så alltså”, ”Saker jag önskar vore lagligt eller åtminstone socialt accepterat” och ”Det är klart man blir paranoid när alla stirrar”. Jag har just läst ett antal gamla inlägg via dem och är både förtjust och imponerad. Du är rolig, intelligent, välformulerad och din historiska kunskap är väldigt spännande (och den som ansåg att historieforskning är en liten rolig hobby var en idiot). Ska sluta nu, innan jag låter som en stalker, ville bara säga att jag gillar din blogg. Tack&glad påsk.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s