Kulturkrockar · Nyhetsplock

Bota kvinnor

Hur kommer det sig att så många av dem som fnyser åt örtmedicin, healing, massageterapi och akupunktur ändå är helt övertygade om att bråkiga kvinnor kan botas med en magisk penis?

20 kommentarer på “Bota kvinnor

  1. Nä, jag blev lite sur i går (och inte för att jag inte får ligga) när jag hörde män i trettioårsåldern sitta och garva över hur den enda kvinnan i sällskapet säkert inte fått något på länge när hon nu var så värdelös.

 1. Homoskämt är ju aldrig kul, men alltså ibland när vissa män är arga och sura så får jag sån lust att säga ”Har du fått för lite kuk eller?” bara för att hämnas. I synnerhet om de är arga och sura på feminister då.

  I övrigt förstår jag inte riktigt hur det vad du skrev skulle vara en kraftig generalisering. Du skrev ju ”så många av dem”, inte ”alla av dem” eller ens ”majoriteten av dem”. Vad ”så många” motsvarar är väl upp till allas subjektiva uppfattning…? Som dessutom varierar från situation till situation? Själv tycker jag att redan om det motsvarade två av tio i det där fallet så skulle jag tänka ”så många?”. Men han kanske skämtade, jag vet inte.

 2. Det har nog med Yin & Yang att göra.
  Örter å skit = kvinnligt
  Penis = manligt

  Och en obalanserad kvinna måste förstås balanseras upp med sin motsats. Eller?

  1. Hahahaha! SÅÅÅ måste det vara!

   Jag skulle ha så mycket lättare att acceptera det här med att kvinnor kan botas med penisar om det vore så att de som förespråkar den metoden brukade bota sig själva genom att exempelvis dricka örtte som de läst besvärjelser över.

   1. Ser framför mig kombinationen: en gigantisk svart marknad med stor efterfrågan på penispulver, av smulad penis som har skördats i fullmåne sju dagar efter döden, torkats på ekblad et cetera et cetera.

    //JJ

 3. Jag tror det är för att de är övertygade om att de kan botas av en magisk vagina.

  Och så finns det en viss sanning i det. Efter att man haft bra sex vill man inte vara bitter. Fast vissa undersökningar kommit fram till att choklad fungerar bättre än sex för kvinnor. (Om jag får generalisera lite).

  Kanske man borde mynta begreppet ”Hon skulle nog behöva en stor, grov, mörk stake choklad.”?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s