Historikerns historier · Vardagslivet

Min tunga arbetsdag i bilder

Just nu håller jag på och läser en antologi som heter Law and Marriage in Medieval and Early Modern Times och som jag fick i uppdrag att skriva en recension av. Så mitt jobb i dag har bestått av att läsa en synnerligen välskriven och därtill rasande intressant bok.

Först låg jag på soffan framför en sprakande brasa och drack te (Rabarber och grädde) som jag köpt i Sverige.

Ibland kliade jag katten på magen med den handen som inte höll i boken.

Sedan lade jag mig i ett varmt bad och plaskade runt i bubblor som doftar precis så man tänker sig att en bubbelprodukt som heter I love strawberries & milkshake borde dofta.

Där låg jag i ett kapitel, varefter jag duschade slut på allt varmvatten.

 Nu är jag rätt trött faktiskt. Det intellektuella livet sure is jättetungt.

9 kommentarer på “Min tunga arbetsdag i bilder

    1. Till mitt försvar ska jag säga att mitt skrivbord de facto inte är ställbart, så att jag behöver ligga på soffan under en filt är helt förståeligt. 🙂

  1. waking up at 06.15 to take jog – feeding the kids – getting them packed and ready – driving Tilda to day care – driving Vilho to pre-school- hurrying of to work to work intensely for 5 hours on an important offer – attending a difficult meeting – leaving work a touch early to have time to pick up food for the family – before dropping Tilda of at her practice . then Picking up Vilhos friend and taking both the school Halloween disco- picking up Tilda form practice…. why do I feel I have the shorter end of the stick?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s