Vardagslivet

Date night

Inspirerade av Helena S bokade vi hotell via hotwire.com och spenderade vår barnfria natt inne i stan. Först kändes det som ett oförskämt slöseri med pengar, men när vi kom hem och insåg att vi inte hade behövt bekymra oss om att plocka undan leksaker, köra en maskin tvätt, plocka ur diskmaskinen eller laga frukost så var det absolut värt det. Påpekas bör dock att det inte är säkert att frukost ingår i priset om man bokar hotell via hotwire. Lyckligtvis är ju Helsingfors fyllt av trevliga små frukostställen, så det är inte som att man behöver svälta…


Redo för date night!


Som en första klassens paparazzi tog jag i smyg bilder på min man när han pratade med andra.

Sängen på hotellet var stor och snygg men hård så där så att armen domnade om man försökte sova på sida. Den som har skarpa ögon kan se en liten, suddig blå  fläck i vänstra kanten av bilden. Det är min högt vördade älskade make som i en flygmanöver som skulle göra Stålmannen sotis ungefär 0.63 sekunder efter den här bilden tas kommer att landa på sängen.


Vi åt frukost på klassiska Tintin Tango i Töölö och satt länge och filosoferade och såg intellektuella ut, när vi egentligen bara var så trötta men nöjda att vi inte orkade göra något annat.

4 kommentarer på “Date night

  1. Jee! Hemmasemester rockar! Ibland ingår frukost men som sagt, det finns så många trevliga frukostställen i stan att man gärna vidgar sina vyer och äter på nåt av dem istället för på hotellet.

    1. Det var helt fkn jättebra! Vi hade en helt fantastisk date så tack för tipset! Och så fick jag ju chansen att säga till maken att vad säger du nu va va du som trodde att det var bortkastad tid att läsa bloggar… 😉

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s