Vardagslivet

Barnen åker till Mummi

Barnen ska få åka till Mummi på ööö-kyllä, som Tilda säger, och ska avhämtas först imorgon. Jag och min högt vördade älskade make har varit gifta i över fem år. Det betyder att en barnfri natt är ordentligt upphetsande, för då får vi äntligen chansen att sova hela natten och till längre än 7.30 på morgonen. Och så kan vi äta en lång, härlig frukost där vi kan sitta vid varsin ända av ett bord och läsa tidningen i total tystnad. Hade mitt fjortonåriga jag fått veta att det betraktas som en ultimat date hade mitt fjortonåriga jag gett mitt nuvarande jag på käften. Sedan hade mitt nuvarande jag gett mitt fjortonåriga jag utegångsförbud i tio år och tagit en till kopp kaffe.

Tilda har packat sin väska färdig för länge sedan. Det framgår med all önskvärd tydlighet att hon har samma sinne för dimensioner beträffande mängden kläder som behövs för en övernattning och storleken på väskan för att rymma alla dessa som sin milda moder har.
20121006-130853.jpg20121006-130826.jpg20121006-130814.jpg20121006-130808.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s