Historikerns historier

Er input, tack!

Här är min forskningsplan, om någon skulle vilja läsa och kommentera. Ni var så himla bra på det senast jag behövde hjälp! Det ska också påpekas att den här versionen inte får ha fler än 10.000 tecken inklusive blanksteg (och den ligger nu på 10.013). Det är snudd på sadism att sätta så låga teckenantal, men det är väl bara att lära sig svälja och le och editera lite till.

Ja just det. Hittar ni stavfel kan ni väl hojta till? Mitt stavningsprogram verkar inte samarbeta så bra och om jag fick en euro för varje gång jag skrev strukuturer hade jag inte behövt söka stipendium alls…

Forskningsplan max 10000 tecken

5 kommentarer på “Er input, tack!

  1. Jag gillar att du tittar på det medeltida Sverige och inte nutida, mer sådant skulle hjälpa en hel del tror jag.

  2. Väldigt välformulerad text, kändes inte alls svårläst fastän jag överhuvudtaget inte har någon vana att läsa den typens texter. Hittade inga stavfel eller ”underliga meningar”.
    Väldigt intressant det där om vad som förändrat kvinnans ställning. Mina egna tankar gick till reformationen och hur mycket den påverkade (som du också nämnde, men jag hann tänka det innan det dök upp i din text).

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s