Vardagslivet

Snälla barn och julhandlande

Igår kom jag på den spännande idén att jag efter dagis skulle ta med mig barnen till ett enormt köpcentrum för att handla julklappar. Med två trötta och hungriga ungar var det förstås kanske inte så genomtänkt, men efter ytterligare en regnig decemberdag med en timmes halvtaskigt dagsljus kände jag ett visst behov av stark belysning och syntetisk lycka.

Och till min stora förvåning uppförde sig barnen som små änglar, trots tre timmars(!) shoppande. Jag ska inte ge några ingående beskrivningar men om vi säger så här: ungarna skötte sig så bra att jag övertygades om behovet av en sån där mus som sjunger We wish you a merry Christmas. Då har man haft snälla ungar.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s