4 kommentarer på “Tack Facebook.

  1. Uuuh. Min bästa bästis genomgår skilsmässa just nu. Hennes fina, fina man som vi älskar allihop (jo, på riktigt) har blivit galen och störtförälskad i en donna på jobbet. Och jag letar bland gamla foton efter något att göra studentplakat åt sonen av och så hittar jag bilderna från bästisens möhippa som vi genomförde på det klassiska viset genom att klä ut oss till karlar och henne till brud med spetsgardin och blomkruka och det är sommarkväll och Gröna Lund och färgerna liksom hoppar ut från bilderna som är Så Jävla Roliga. Och jag vill att hon ska få se dem. Men inte nu. Gissningsvis.

    Courage.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s