Vardagslivet

Mycket

Kämpar för att hålla huvudet över ytan just nu. Det är, som man säger på fackspråk, rätt jävla mycket just nu. Och så börjar semlesäsongen i Finland och mitt flöde fylls av SYLTFYLLDA HELVETES BULLAR. Det är droppen.

Återgår till att korrläsa.

7 kommentarer på “Mycket

  1. Jaha, här har jag tyckt att du åtminstone av din blogg att döma verkar vara en vettig och vidsynt person och så är du också en sån där mandelmassefundamentalist som vill förtrycka sylt?!? 😉

  2. läste din tidningskolumn och kunde inte hjälpa att skriva en text inspirerad av den fastän jag hade tänkt att inte skriva nåt mera om den här katastrofala diskussionen, men kunde inte hjälpa det, meningen om att eventuellt finländska män (varför bara män, massor med kvinnor diskuterar ju det också?) är upprörda på utlänningars sexbrott för att det hotar deras egna friheter var bara i min mening en så otrolig retorisk sjunkbomb. tänkte jag ville nämna det eftersom jag skrev om din text. väntar mig inte att du ska hurra över det inte, nej.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s