Vardagslivet

Halv-miljon-strecket

Tänkte bara säga att den här bloggen nu har blivit läst fler än 500.000 gånger. Fler än en halv miljon besök.

Helt sjukt, hörrni. Helt sjukt.

Ett stort tack till er alla som orkar läsa och som med era kommentarer gör den här bloggen till en av de bästa delarna av mitt liv!

20150223-142812.jpg

3 kommentarer på “Halv-miljon-strecket

 1. Det är för att bloggen och det du skriver är grymt 🙂

  Du jag har en fråga som du kanske kan svara på om du har tid och lust eftersom du har koll på historia – jag läste av en slump en artikel igår om de tre gubbarna som gick ner och offrade sina liv under Tjernobylolyckan och förhindrade hela Europa från att bli en radioaktiv soptipp där varken du eller jag hade kunnat leva eller potentiellt inte hade levt. Och jag blev helt förundrad – för jag är 34 år gammal och har aldrig aldrig i hela mitt liv varken hört talas om historian eller deras namn. Och utan att kunna särskilt mycket om modern historia så kan jag varken tänka mig viktigare personer eller en mer heroisk insats (varför har inte Hollywood gjort detta?):
  http://knowledgenuts.com/2014/04/13/when-three-divers-swam-into-the-jaws-of-chernobyl/

  Jag känner ju till Norman Borlaug som är en annan sådan där ”okänd” världsförändrare, men han har ju i efterhand iaf fått titeln ”The man who saved billion lives” och ett nobelpris.

  Nyfiken i strut – och helt off-topic – finns det massa okända andra världsförändrare som man inte tar upp i allmänhistorian? Jag vill inte spela ner hemskheter såsom andra världskriger o.s.v., men man kan ju tycka att iaf ovan personer borde nämnas rätt mycket i historieundervisningen eftersom de bevisligen räddade fler liv än vad något krig någonsin har skördat?

 2. Fantastiskt coolt. Håller med Marcus om att du skriver jäkligt bra. Keep on blogging 🙂 Jag ska bli bättre på att kommentera också.

  En otrolig historia, förresten. Aldrig hört talas om den.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s