Vardagslivet

Måndag hela veckan

Det är ganska mycket nu. Dels håller vi på att renovera taket på huset. Jag kan sova mig igenom det mesta, men inte ens jag klarar av att sova när två biffiga killar sliter plåten av taket och det är ett vedertaget faktum att byggarna lever i en ett annat space-time continuum än vad jag gör. Och att deras väsnas mycket mer än mitt. Det leder till att jag är trött, trött, trött och bara vill sova.

Dels försöker jag sköta mitt vanliga avhandlingsskrivande, som för tillfället består av att läsa källor och inte så mycket av faktiskt skrivande, och alla andra åtaganden så som undervisning och att lajva intellektuell. Resultatet av det senare kan ni beskåda här, där vi bland annat talar om hur vi tror att ett feministiskt parti skulle mottas i Finland (spoiler alert: väldigt dåligt).

Och säga vad man vill om måndagar, men det lyfte hela min dag att få träffa Basse och Peppe. Så otroligt smarta typer, med massor av spännande att säga.

20140909-104032.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s