Vardagslivet

I helgen har vi…

… njutit av den underbara höstsolen, planterat de sista blommorna som borde komma i marken och krattat så mycket löv att armarna idag är väldigt skakiga redan innan björkarna faktiskt börjat tappa sina löv. Somliga av oss har klättrat väldigt högt upp i en klätterställning. Andra har stått på marken och skrikit ”försiktigt nurå!”.
20121001-101242.jpg

… varit på Bistro Omat i Kyrkslätt och ätit oss blinda. Barnen uppförde sig riktigt fint och provade flera olika maträtter de egentligen inte ville prova. Min högt vördade make var nöjd med mitt uppförande också för ”you looked good, and that is really all that matters in a wife”. Sedan var det en del av oss som fick springa lite. Tilda fick klappa på en alldeles riktig baby, som hon sedan klappade så länge att den somnade.
20121001-101303.jpg

… slängt ihop en tårta vi kom på att vi ville göra framåt tiosnåret på kvällen. Med hjärtan i sockermassa, tryckta med helt vanliga pepparkaksformar, blev det en riktigt fin tårta som var enkel nog för att barnen helt själva skulle kunna laga den.
20121001-101319.jpg

 

4 kommentarer på “I helgen har vi…

  1. Låter roligt att hon klappade en baby tills den somnade. ”Klappa seften!” som någon kändis skulle ha sagt för 10 år sedan. Kul.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s