Vardagslivet

Slutet på en era

Vi har äntligen, efter månader av ångestfyllt väntande, fått vårt förra hus sålt. Det betyder att vi ska ägna helgen åt att tömma det hus som var vårt hem i fem år på de sista sakerna. Och ni vet, man säger ”de sista sakerna” men egentligen menar man två dagars kånkande på grejer man glömt bort att man hade.

Det är väl först nu som jag på riktigt känner att jag kommer att sakna förra huset. Det var ett prima hus och vi hade det väldigt bra där. Barnen undrar också en del nu när vi snart inte kan åka dit ens ibland. Även om vi inte har bott där på över ett halvår har vi ju ändå svängt förbi emellanåt för att kolla att allt är ok (och för att bada i badkaret). Att lämna ifrån sig nycklarna är liksom en helt annan grej än att bara inte  bo där, om ni förstår hur jag menar.

Men det är förstås så det ska vara. Så det borde ha varit för flera månader sedan. Nu kan vi äntligen börja renovera här ute på riktigt. Först ut är köket och badrummet. Och med ut så menar jag ut. Att bli av med de här babybajsorangea köksdörrarna ska bli ett sant nöje.

3 kommentarer på “Slutet på en era

  1. Jag vet precis hur det känns! Sambon och jag flyttade in i vårt nya hem i maj, och jag lånade pappas bil under hela sommaren så att vi efter hand skulle kunna tömma den förra lägenheten som pappa ägde så att han sen skulle kunna sälja den. I oktober var det sen dags för det där sista två dagars-rycket :/

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s