Höst

Det är nästan svårt att skriva något om hur det är i vårt nya hus utan att det låter som tillrättalagt skryt. Så jag börjar med att säga att köket har orangea skåpdörrar och noll arbetsyta, att jag kunde ta min morgondusch först kl 2 den dagen jag inte fick eld i pannan och att vi hade 15 grader inne på morgonen efter att vi fick slut på ved en kväll och jag var för rädd för att gå ut till lidret efter mer.

Men sånt där gör liksom inget när vi sitter vid bordet i salen, med tända ljus och äter god mat.

20131013-210713.jpg

20131013-210725.jpgHan bah: You want some meat?
Well, hell yeah!

Och att vi aldrig kommer att kunna kratta ihop alla löven i denna gigantiska trädgård gör inte ett dugg när den hög vi fick ihop var till så stor glädje för små lövhögsdykare.

20131013-211056.jpg

20131013-211108.jpg

De enda som möjligen njuter mer än vad vi och kidsen gör är katterna. Inte ens anförskaffandet av en förhatlig kattunge kan förstöra det lustfyllda rullandet på den soldränkta gången.

20131013-211457.jpg

Jag kan inte ens beskriva hur nöjd jag är över att vi tog steget och flyttade. Jag får väl återkomma med en mer sansad analys sedan i vinter när rören har frusit och dörren snöat igen för just nu är det bara lycka. Inte oproblematiskt, men ändå alldeles rätt.

3 thoughts on “Höst

    • Jag krattar bara för att jag behöver löv som täckning för mina rosor. Annars får löven så gärna ligga och så kör man dem med gräsklipparen och har prima jordförbättring! 🙂

  1. Fös in dem i rabatten. Löven alltså, inte ungarna. De blir finfin mull så småningom.
    Det kan väl inte vara skryt att berätta hur lycklig och nöjd man är med sitt liv? Jag tycker det låter alldeles underbart det du beskriver. Vilket fantastiskt ställe för barn att växa upp på och för er att åldras på.
    Jag läser gärna om ert hus och följer med glädje glimtar ur er vardag. Jag blir glad av det.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s