Vardagslivet

En dålig sorts synd

Jag brukar inte söka pity points. Brukar inte vilja ha tycka synd om. Men jag är sjuk. Feber, huvudvärk, muskelvärk, halsontet från helvetet och imorgon borde jag sitta på en fantastisk konferens om medeltida språk och avslappnat suga i mig av andras kunskaper utan att själv behöva presentera något. Istället kommer jag ligga hemma och hosta och snörvla och kallsvettas.

Det är jättemycket synd om mig och det är helt ok att ni tycker synd om mig också. Bara så ni vet.

Snapshot_20130925_1

7 kommentarer på “En dålig sorts synd

  1. Nåja, vad är väl en akademisk konferens om medeltida språk? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig, dötrist och tråkig…

    Själv tänkte jag testa Göteborg och bokmässan i helgen och lär nog tyvärr ha fullt upp med mina egna synder, men krya på dig i alla fall!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s