Vardagslivet

WHO’S YOUR MOMA?!

Ok. Jag har gjort det. Sonen började skolan och fick hem de första böckerna och jag bah SCHABANG! Plastade som om jag aldrig gjort annat! Inte en enda jävla bubbla! Perfekta hörn! Det finns inte bättre plastad första bok i hela världen!

20130821-110329.jpg

20130821-110334.jpgOch vem sa att 10 år på universitet inte skulle betala sig? Vavava?

9 kommentarer på “WHO’S YOUR MOMA?!

  1. Jag utmanar dej, det är faktiskt jag som är världsmästare på plastning.
    Ses vid uttagningarna till FM.

  2. Jag har överlåtit allt plastande till maken. Han litar inte på att jag kan plasta ordentligt och jag kan ju inte säga att jag brinner så mycket för att plasta böcker så att jag skulle känna för att motbevisa honom. (Inte som den där gången då han sa att mikrovågsugnen är för tung för mig. Det var den INTE.)

      1. Men det är enklare att bära en mikro en plasta en bok. För tillfället känns det ändå som om bokplastandet skulle vara relativt enkelt jämfört med att hjälpa dem med läxan. Nioåringen har krångliga tal som de räknar ut i huvudet (29+53) som han klarar bättre än jag och sjuåringens läxböcker flyger i luften när det inte går så enkelt som hon vill. Välkommen, vardagen i (minst) nio år framöver.

  3. Oj, jag är imponerad. Jag kan inte plasta snyggt om så mitt liv hänger på det. Likadant är det med paketering och allmänt klippande. Det går bara inte. Så jag förmodar att det blir maken som plastar den dagen det blir aktuellt. Han sköter ju redan all inpaketering av presenter, utom sina egna…

  4. Plastande bådar för infekterade gräl mellan mig och maken i framtiden. Vi saknar båda milt sagt konstnärliga förmågor. Jag borde istället skicka böckerna till min pappa, han plastade fortfarande mina böcker då jag gick i gymnasiet och gjorde ett utomordentligt jobb. 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s