Vardagslivet

Jobbet

Jag ska jobba fast barnen har sommarlov hemma. Jag trodde inte att det skulle vara några större problem att få lite jobb gjort med två barn i huset. Och det hade det säkert inte heller, men för tillfället har vi sju barn i huset.

Då blir det svårt. Så kan vi säga.

En kommentar på “Jobbet

  1. Säg mig hur du lyckas jobba med två barn i huset? Jag har kallat in extern hjälp för resten av veckan. Här ska rå-jobbas i dagarna fem (efter bortfall av 6 arbetsdagar och två deadlines inom loppet av en vecka). Skulle själv påstå att fler barn gör det lättare = då är de sysselsatta. Men sju är kanske i överkant. Ett par extra skulle sitta bra hos oss… skicka över några överlopps!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s