Vardagslivet

Nästan som en riktig bloggare

Jag är på seminarium en lördag. Det är AnkSoMe och handlar om sociala medier, om länkning, kommunikation, flöden, taggar och annat jag egentligen inte förstår mig på. Och sånt här borde alla göra då och då. Alltså inte bara lördag och sociala medier-delen, men det där med att gå på seminarium om något som man inte förstår sig på. Det kan vara så små saker som sedan gör att det känns som alldeles rätt ställe. Som när de säger att det kostar 15 euro men det är ju inte hela världen om man inte har cash för man kan betala in till ett konto senare. Eller som när den första föreläsaren via videolänk rätt som det är avbryts av att hans dotter kommer virvlande. För att inte tala om hur fantastiskt jävla smarta alla är, smarta och trevliga och nytänkande på sätt jag aldrig hade kunnat föreställa mig.

Jag drar mitt strå till den sociala medier-stacken genom att som en riktig bloggare fota mig tillsammans med Jessica på Essetter. Hade jag inte tryckt i mig fikat på ungefär 1,25 sekunder hade ni fått en bild på en bulle också. Nu får ni nöja er med en på min underbart vackra kopp.

20130608-144231.jpg

20130608-144249.jpgVi har alltså inte supit. Vi har bara skrattat lite.

6 kommentarer på “Nästan som en riktig bloggare

  1. Du passa nog perfekt in i sällskapet, vårt framstående bloggproffs! Men håller med om att det var en härlig blandning professionalitet och familiaritet. Riktigt trevligt 🙂

Vad tycker du?