9 tankar om “Våren och lustiga cravings

  1. Hej
    Jag och mina söta små barn skulle väldigt gärna komma hem till dig och vi hjälper gärna till med att äta upp just den här tårtan, eller en motsvarande med mera choklad om du behöver hjälp. Kan vi ses på torsdag eller fredag? HJÄLP! VI BEHÖVER TÅRTA!

    • Det slutar kl 17 i stan så mina chanser att vara hemma ett på riktigt kl 18 är ganska stora. Och om min man vore hemma hade jag väl inte haft barnvaktarproblem heller… #jämställdhet #pappabarnvakt

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s