10 kommentarer på “Äntligen förstår jag varför jag aldrig har gillat sport

    1. Jo. Alltså. Alla är ju där frivilligt, har knäppt bandet på sig frivilligt, och ser vem det är som gör vad, för att göra ett kul program på temat ”hur publiken reagerar negativt på fotboll”. Jag tycker det är skitkul, men det måste ju inte alla andra göra.

      Och de där banden som de har runt benen ska egentligen sitta runt halsen på hundar, så personligen kan jag inte tänka mig bättre användning för dem än runt benen på folk som är stora nog att ta av dem när det räcker.

  1. Humor är ju olika,men jag håller med Jon. Vedervärdigt och typisk manlig mobbing och förtryckarhumor.

  2. Ja det är inte många gånger jag sett på fotboll så många minuter som nu. 😉 O som du tycker jag nog det är tuuusen gånger mer fel att ha dessa på oskyldiga hundar som bara inte människan vet hur den ska träna! DET är fel och vedervärdigt!

  3. Det kunde varit intessant med en liten genusaspekt. Hade det varit lika kul om det varit damfotboll de ”dömde”?

    1. Jag tycker att det är kul att det är en kvinna med på plan. Det gör att jag relaterar till det på ett annat sätt. Hade det bara suttit män och tryckt på knappar för att göra kvinnor illa hade jag säkert tyckt att det var ungefär lika kul som om det hade suttit kvinnor och tryckt på knappar för att göra män illa. Inte särskilt roligt alls. Just nu är ju upplägget så pass likt en ”vanlig” match, med en ”vanlig” expertpanel. Helt frkn hysteriskt roligt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s