Kulturkrockar · Nyhetsplock

Hej du som kommenterade på inlägget om utsatta kvinnor på nätet!

Du menar att det är omöjligt att diskutera med mig eftersom jag är en feminist och så outsägligt ointelligent att det fan är som att tala med daggmaskar. Jag har inte lika stor erfarenhet av att tala med daggmaskar som du har, så jag får väl bara lita på vad du säger. Och vet du vad? Du är den fjortonde mannen de senaste veckorna som säger till mig att jag är så helvetes korkad att det inte är värt att diskutera med mig. Så ja. Det stämmer säkert. För det är ju helt befängt att kvinnor som försöker diskutera på nätet trycks ner.

Hoppas du hittar meningsmotståndare som är mer värdiga än vad jag är!

Vänliga hälsningar

Charlotte

PS: Jag hade så gärna godkänt din kommentar eftersom den tydligt bevisar min ointelligens och hur fel jag har när jag säger att kvinnor kan vara utsatta på nätet, men jag är tyvärr så jävla korkad att jag råkade trycka delete istället för approve. Trist.

17 kommentarer på “Hej du som kommenterade på inlägget om utsatta kvinnor på nätet!

  1. För övrigt är något av det bästa/värsta jag vet när folk man diskuterar med kommer med inlägg som i sig utgör stöd för det man själv säger, trots att de försöker säga emot. Om de bara kunde fatta det själva… (är det drygt att skratta lite åt sånt? det är det va?)

    1. Fnissa lite är kanske okej? 😉 Stötte nyligen på en diskussion med en del såna inlägg, men beslöt att inte poängtera det. Såna påpekanden brukar inte tas emot så väl.

  2. Va synd. Men personen kan förhoppningsvis hitta några mer kultiverade varelser såsom leddjur istället för att diskutera med sådana som dig 😉
    Så kan vi andra träskallar läsa din blogg, i lugn och ro med stor behållning.

  3. Utan att ha sett inlägget, för du tryckte ju på delete, så kan jag anta, utgående från statistik som finns i forskning om näthat mot kvinnor, att kommentaren var anonym. Och det är ju alltid ett klart tecken av hög intelligens, styrka, och mod att poppa up på någons nätsida och lägga anonyma kommentarer utan att ge möjlighet till en diskussion, oberoende om man vill ha det eller inte.

  4. Hehe, fint svarat. Det är så frustrerande med människor som inte ens tänker igenom sina argument ordentligt. Eller tänker överhuvudtaget.
    Jag gillar att läsa din blogg, den är både rolig och intelligent, tack!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s