Och när man öppnar läroboken…

… så hittar man det här. Nu ska jag bara försöka få eleverna att se det och glömma bort det där med att jag försökte beskriva skriftutvecklingen och när jag tog ett steg tillbaka såg att jag hade ritat en (förvisso nästintill perfekt formad) rumpa på tavlan.
20130226-115419.jpg

Kuriosa: Det var ändå bättre än när jag i mina tappra försök att rita Nordens karta på tavlan ritade min typ sjunde jättepenis och en av eleverna till slut ritar en karta själv ”som du kanske kan använda istället”.

20130226-115457.jpg

3 tankar om “Och när man öppnar läroboken…

  1. Ping: Förbjuden frukt | Bashflak

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s