4 tankar om “Men för i helvete

  1. Ping: Tankar om Nyheter och Skvaller Men för i helvete | Hit och dit och tillbaka igen | Tankar om Nyheter och Skvaller

    • Grejen är ju den att det finns MASSOR med bra böcker för barn! Och då menar jag inte genuscertifierad regnbågslitteratur, men helt vanliga, bra böcker där barn får vara barn och inte pojkar eller flickor. Man hade på något vis förväntad sig mer av Akademiska, särskilt som de för kampanj under devisen att de tänker i nya banor.

      Och till er alla: Läs Hemsolens hela blogg. Gör det.

  2. Till all lycka förser Katja, (alltommittalterego.blogspot.com) som i tiderna läste barnlitteratur, oss med fantastiska böcker. Nu senast Bockarna Bruse i badhuset som är ett norskt original som förtjänstfullt översatts av Pija Lindenbaum. Finns på Adlbris. En gammal god klassiker är böckerna om Barna Hedenhös, som i Akademens katalog åker ut i världsrymden. Just precis den har jag inte läst, men de brukar ju vara bra.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s