Godsaker · Vardagslivet

Glöggfest och pakettårta

Kvällen spenderades på en underbar glöggfest. Glöggmästaren hällde glögg i stor som liten och Pappan – den här gången utan havet – hade pyntat pepparkakor till stor glädje för alla. Jag bakade en morotstårta fylld med philadelphiafrosting smaksatt med lime. Tårtan formades till ett paket, jultiden till ära.

 

Det här är kanske världens lättaste morotskaka, för alla ingredienserna hälls i en mixer, och så länge man kommer ihåg att använda pulsknappen efter att man tillsatt mjöl och bakpulver blir den underbart fluffig och saftig. Använder man inte pulsknappen kan man ha kakan som dörrstopp.

 

2 kommentarer på “Glöggfest och pakettårta

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s