Vardagslivet

Dags igen

Så smällde det till och började vräka ner snö. På tok för tidigt, egentligen. Den enda som på riktigt är oförblommerat lycklig är Blossa. När jag öppnade dörren i morse tvekade hon först, men sedan körde hon resten av morgonpromenaden som en speedad gasell.

Plus: Jag har vinterdäck på bilen.

Minus: Jag har en stor påse tulpanlökar oplanterade.

Förövrigt har jag ägnat dagen åt avhandlingens fotnoter. Det är någonting med formateringen som inte riktigt vill sig och i praktiken innebär att alla fotnoter jag försöker lägga till i det här skedet numrerar sig själva oberoende av alla andra fotnoter. Inte ens min bror datageniet kan ordna det. Så här sitter och jag och ordnar det på vad som på dataspråk kallas för ”manuellt vis”. Jag är på fotnot nummer 34. Av 1006.

2 kommentarer på “Dags igen

  1. Antar att du testat att spara, stänga och öppna filen igen? Har du jobbat i olika versioner av Word (om det nu är Word du skriver i)? Jobbade som utbildare på just Word i många år (innan jag sprang in i den berömda väggen och bestämde mig för att jag inte skulle jobba mer) och har ett svagt minne av att fotnoter var bökigt… något med att det måste göras i en viss ordning och att man helst ska göra dem sist när allt annat är klart men jag kan minnas fel också.
    Men antar att ni testat allt tänkbart!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s