Vardagslivet

Allt är inte grått

Eller alltså. Det mesta är ju ganska grått också rent färgmässigt. Hunden, till exempel, som egentligen är en skoätande solstråle i mitt liv är grå. Och de nya tapeterna som jag som bäst håller på att sätta upp på vardagsrumsväggarna är också grå, fast skulle kunna kallas silver om man vill.

(medan jag skriver det här kommer hunden spatserande ut i köket med små bitar av min skosula hängande i skägget och en synnerligen falsk oskyldig uppsyn)

Dessutom händer det massor av spännande saker i mitt akademiska liv. Jag har till exempel för första gången blivit anlitad som granskare av en peer review-artikel (expert, that’s me!) och är dessutom inbjuden talare vid en stor konferens. Samtidigt går jag in på slutrakan av avhandlingsskrivandet, har äntligen fått tid att återvända till bloggen och har flera spännande bokprojekt på gång.

Det kunde vara väldigt mycket värre än att jag har en son som tycker bra om sin pappa.

Egyptens gräshoppor har ingenting att komma med.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s