Vardagslivet

Nyheter

En av de absolut märkligaste sakerna med att jobba som nyhetsreporter är när det händer någonting. Min första reaktion är alltid att gå till nyhetssidorna för att kontrollera vad som har hänt, och så sitter man där med skägget i brevlådan för det är man själv som liksom ska ha skrivit den där nyheten.

Fast det är förstås inte alltid vi skriver om nya nyheter. Sommaren är ganska mycket härliga intervjuer och att lyfta upp lokalt godis. Och en gång blev jag kallad proffsig, fast jag säkerligen var mer nervös än Carita Liljendahl som jag intervjuade. Sen chillade jag lite med Daniel Craig innan det var dags att åka på nästa uppdrag.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s