Vardagslivet

Ordningen är återställd

Vi har en kattunge.

Blossa är lagom imponerad över att inte få leka med den fantastiskt spännande pälsbollen omedelbart, men det får hon helt enkelt finna sig i. Det finns tid till sådant sedan, när vår nya baby är lite mer hemmastadd!

2 kommentarer på “Ordningen är återställd

  1. Oj så fin. Hur mår Rasputin ? Jag träffade en get som heter Rasputin och blev mycket och omedelbart förälskad. Maken till fräckhet har jag sällan skådat. Killingbocken var stolt, totalt orädd och världens fräckaste typ . Han var lika stor som en katt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s