Vardagslivet

Kycklingar! Det har kommit kycklingar!

Redan igår, på ruvardag 20, tyckte jag att jag hörde små pip från under Bläck och i dag tittade några nyfikna små typer försiktigt fram. Jag vet inte ännu hur många det är, men jag har sett minst tre (hon har legat på sex ägg). För er som inte redan gillar bloggen på Facebook och därför missat en fantastisk chans att få mer, rekommenderar jag att ni omedelbart söker er dit och ser en film noir (rent tekniskt, because mörkt hönshus) med kycklingarna.

Min plan är att låta Bläck vara helt ifred med att sköta sina ungar och att lägga mig i så lite som möjligt vilket var fasansfullt svårt när en av kycklingarna kom fram och tittade på mig. Kycklingar är verkligen sjukt söta. Eller som sonen förtjust pep när han såg dem; OMG CUTE OVERLOAD!

IMG_3004 IMG_3011

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s