Historikerns historier

Bättre start kunde jag inte få

Efter månader av vånda har jag fått de första kommentarerna till en artikel som varit ute på referee. ”Artikelns påståenden är välgrundade, källbasen är bra och referenserna noggranna”. Första och sannolikt sista gången jag inte tvingas rätta något.

Förhoppningsvis blir det bok av det!

3 kommentarer på “Bättre start kunde jag inte få

  1. Stort grattis! Jag är också doktorand och kan konstatera att det låter som Jackpot! Jag ska just submitta en artikel för tredje försöket (efter revideringar) men min handledare konstaterade att det är helt ”normalt” att få jobba om och något man bara ska ruska av sig. SÅ – härligt att få en sådan feedback du fick idag!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s