Vardagslivet

Saker man inte måste göra tillsammans

Tog en kvällspromenad tillsammans med maken, ner mot bondgården för att hämta mjölk. Vi talade om hur trevligt det är att göra saker tillsammans. Tills vi kom fram till kossornas elstängsel och maken började leka med tanken på hur det känns att ta i elstängslet. Ni vet. Så där som man alltid tänker när man går förbi ett elstängsel oavsett hur många gånger man faktiskt redan first hand (pun intended) upplevt hur jävligt det smäller.

Det romantiska i att vandra hand i hand dog rätt omedelbart.

2 kommentarer på “Saker man inte måste göra tillsammans

  1. Är han lite småretlig din make? 🙂 Som barn var det något av det roligaste man visste när man jävlades med kompisar vid elstängsel. Alltid var det någon av oss som tog i stängslet samtidigt som man tog i nån oförberedd kompis. Attans så barnslig man var. Man tyckte det var jättekul när man inget kände själv och den överraskade kompisen hoppade till som attan. Kanske var det något sådant han hade i baktankarna din make 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s