Vardagslivet

Strand

Barnen går på simskola. Det innebär att jag och maken har 1,5 timmar varje dag då vi ligger på stranden, läser en bok, käkar glass och bara gottar oss – och våra barn får lära sig viktiga saker av andra. Vi har förstås haft otrolig tur med vädret. Solen har skinit från en klarblå himmel varje dag hittills. Det är rätt långt från de 4 grader och lätt hagel som några vänner hade när de gick simskolans kurs i juni.

Som det är nu är det livet. Vi har aldrig förr legat på stranden tillsammans i lugn och ro, utan att med hjärtat i halsgropen ha jagat blåläppade barn. Det är en av de där sakerna som vi helt enkelt inte har haft tid med. Det är nästan så man känner sig ung och cool igen. Nästan.

Jag: Could you take a picture of me?
Han: Mmm…
Jag: But make it a good one, huh?
Han: Take off your trousers then.
Jag: Thanks a fucking million.
Han: *click*

20140710-225224.jpg

Jag tror inte ens att det var mig han fotade.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s