Vardagslivet

En flicka och en kanin

I dag fyller Tilda 6 år. Dagligen sedan förra födelsedagen har hon tjatat om en kanin och jag lovade henne en när hon fyller 6. För ett par veckor sedan kom den, en underbart söt liten vilding som heter Magical Dream (redan innan den kom till oss, tro det eller ej). Och Tilda är så lycklig. En egen liten kanin. Hon klappar den så varsamt och talar till den med så mjuk röst. Hon är så stor nu, min flicka, och hon förtjänar verkligen den här kaninen. Få barn har lika stor kärlek till allt levande som Tilda. Det är en ära att få vara hennes mamma.

IMG_0441-20140420 IMG_0446-20140420 IMG_0449-20140420 IMG_0453-20140420 IMG_0455-20140420

 

 

 

3 kommentarer på “En flicka och en kanin

  1. Oooh, den sista bilden på prinsesskaninen (måste ju var anåt sånt om man har ett sådant namn :D) O vilket GULLIGT koppel tom.!! 😀
    Grattis till den fina, stora, sexåringen!! Kan tänka mig att hon är lycklig! Våra älskar också kaniner men deras pappa dör redan typ av att se dem, han har aldrig varit så allergisk för nåt i hela sitt liv (och tro mig, han ÄR allergisk!) som för mammas lilla kanin. Svärförälder frikortet uppfanns då den flyttade in. 😉

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s