Trendigaste looken

Så här ser jag ut nästan alla dagar, oftast utan att jag märker det själv. Det blir liksom så när man krafsar runt i pannrummet i tid och otid, bara för att man råkar vara förtjust i det där med plusgrader inomhus och varmvatten. Min högt vördade älskade make tyckte att jag såg ut lite som indian, så jag dansade en vacker indiandans för honom. Men då tyckte han inte längre att jag såg ut som en indian utan mer som en mentalt handikappad kalkon. Han är en sån kritiker.

20140201-203646.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s