4 kommentarer på “Men det är ju du!

  1. En av gångerna jag var på Grammisgalan hälsade jag hjärtligt på en snubbe jag kände. Min vana trogen kunde jag inte komma ihåg var vi träffats. Satt och grubblade under hela middagen och kom till slut fram till att min gode vän, det var ingen annan än Anders Lundin. Som nog inte kände mig, nej.

  2. Jag känner på riktigt varannan mänska i YLE:s korridorer, så för mig är det säkrast att hälsa på alla som ser bekanta ut. Fina tisdagssnack förresten! Var så glad att det var du som idag satt och pratade om värnplikt, jag skulle ha haft så noll och intet att säga om det.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s