Vardagslivet

Samtidigt hemma hos oss

Lugnet sänker sig. Jag läser en nypublicerad avhandling som jag ska recensera. Bredvid sover katter, nallar och barn i en stor hög och jag tänker på vilken fantastisk lycka det är att få dela livet med de här typerna. Och på hur ljuvliga barn är just när de håller på och somnar, när andningen blir långsam och djup och det inte ens hjälper att de lyfter på ögonbrynen för att hålla ögonen öppna.

20130913-222149.jpg

En kommentar på “Samtidigt hemma hos oss

  1. Jag kom på en sak appropå sådana där små sovbarn. Jag skulle behöva boktips! Jag borde läsa på finska för Nano, men jag har ingen koll på finska bilderböcker. Nu är ju dina lite äldre, men jag tänkte att det inte var så länge sedan… Hon är bara ett nu, men men börjar kunna koncentrera sig bilder så det är väl dags, och tips på böcker som är bra när hon blir äldre skulle jag också bli glad för!
    Om det spelar någon roll så är hennes hobbys just nu att köra sin bil, att låta som en bil, att slå mig i ögat med en lite mindre bil, samt att slå mig i ögat med andra hårda leksaker och pinnar. Det sista kan vara mitt fel 😉
    Däremot är det väl av viss vikt att det går att få tag i dem i Sverige, eller att det går att skicka hit.

    Jag skulle bli mycket glad för tips i alla fall!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s