Mysteriet. Eller; ett inlägg om konstiga saker vi hittar.

Vi hittade ett 60 cm stort snirkligt järnkors med gulddekorationer uppe på vinden och vi kan bara inte lista ut vart det har hört. Efter att ha provat vet vi i alla fall att det inte hör till den 120 år gamla gravstenen som ligger i ladugården, en idé som kändes som en självklar vinnare. Att sånt liksom.

2 tankar om “Mysteriet. Eller; ett inlägg om konstiga saker vi hittar.

    • Gården har nog knappast haft egen kyrka, och jag tror att det bara är själva stenen. Hoppas det i alla fall… 🙂 Förmodligen ville man inte längre betala för att underhålla en över 100 år gammal grav på kyrkogården, men inte heller kasta stenen. Och så hamnade den där.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s