Nyheter från akvariet

Jo alltså. Fiskarna har inte bara överlevt flytten. De har lagt rom också. Pappan, med det fantastiska namnet Det finns visst gula malar, vaktar de små äggen så duktigt. En riktig superfarsa, som barnen säger. Undrar vad de som tycker att det är onaturligt att fäder sköter om barn skulle tycka. Stackars pappamal som inte ens genom att vara fisk kunde undvika feministernas komplotter.

20130728-000314.jpg

En tanke på “Nyheter från akvariet

  1. Told you so. De kommer sedan med några veckors mellanrum tills akvariet är fyllt till brädden. Ge bort pappan, eller honorna, säger jag. 🙂 För de äter väl inte ens upp dem som våra guldfiskar som lägger ägg med sådär tre dagars mellanrum..

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s