Vardagslivet

Bloggen bjuder på spel!

För ett par dagar sedan meddelade WordPress att jag nu bloggat på den här plattformen i ett år. Jag tänkte fira det med bjuda på ett spel. Bloggen presenterar….

Debattbingo Genusversionen!

Nästa gång ni ger er in i en konstruktiv och varierande debatt kan ni enkelt kontrollera att ni avhandlat alla de viktigaste momenten. Full bricka gäller!

Genusbingo

14 kommentarer på “Bloggen bjuder på spel!

 1. Haha, klockrent, är väl allt man kan säga! Och grattis till det första året som bloggare! På senare tid har jag lagt till lite väl många bloggar i min feed så jag orkar inte läsa allt, men dina inlägg läser jag alltid – fast jag hör till de där tysta som håller med i det du säger men inte orkar göra min röst hörd för att visa det…

  1. Ja. Lite faktiskt. Det där är nämligen argument som jag har mött. Som alla som försöker påtala någonting negativt som händer kvinnor möter. Jag älskar när folk bidrar med nya perspektiv, oavsett om jag håller med eller inte. Det här är inte nya perspektiv. Det här är samma gamla bingo på repeat.

   1. Eftersom svenska feminister låtsas helt ovetande om att kvinnor haft alla rättigheter som män sedan 1983, plus ett antal unika rättigheter för kvinnor som bara ökat i antal sedan dess, så måste budskapet nötas in. Svårt att komma med nya perspektiv då. Jag försöker åtminstone.

    1. Det är lite för sent för att diskutera den där första biten av din kommentar just nu, så vi får spara den till en annan gång. 😉

     På tal om nya perspektiv: ditt inlägg om normer och avsaknaden om normer för pojkar som växer upp helt utan inflytande från vuxna män – oerhört intressant!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s