16 kommentarer på “För alla vet ju att mammor inte går att lita på

  1. Jag har fått den i massor av olika former hur många gånger som helst. Särskilt om jag åker på konferenser eller så: ”men hur går det för barnen då?”. Man ba’: ”jorå seru jag har ställt ut både mat-och vattenskålar och reglade källardörren så där nere ska dom nog klara sig”.

 1. Min man säger att han aldrig har fått den frågan. Jag väljer att tolka det som att jag är en god mor.

  (Fast jag har aldrig direkt fått frågan själv heller, bara någon enstaka kommentar i stilen ”de här karlarna brukar ju behöva lite hjälp”.)

   1. Ja, det är enda tänkbara orsaken. (Svaret innehåller för övrigt en viss dos av ironi, ifall det inte framgår direkt ur meningen…)

 2. I början tyckte jag det var lite fånigt när kvinnor (aldrig en man!) varit förvånade över att jag så bra klarar av sköta barnen ensam. Sen insåg jag det är ganska skönt att ribban ligger så lågt att oberoende av hur illa jag sköter dem så är jag en superhjälte bara jag får blöjan bytt och mat i dem.

  Det är i.o.f.s. samma kvinnor som berömmer min fru för mat och bak. Det är ändå 50% sannolikhet hon inte alls haft med det att göra…

 3. Det där har jag aldrig fått höra, har inte funnits mer än ett tillfälle under de senaste 10 månaderna då någon kunde ha ställt mig den frågan. Tyvärr. Däremot har jag otaliga gånger fått höra ”Hur täcks du ens tänka dig att lämna bebisen med mig hemma och gå ensam ut på stan?”. Tyvärr.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s