Vardagslivet

Bättre så här, Lego!

Det är just sånna här saker som får LEGO Friends att framstå som extra meningslöst. Det går att göra både flick- och pojkfigurer utan att gräva ner sig i ett stereotypt dockträsk. Nu ska jag köpa alla de här. Åtminstone tills jag får hon med pilbågen.

20130207-175144.jpg

14 kommentarer på “Bättre så här, Lego!

   1. nu har vi två poliser, en skådespelerska, kvinnan men rullskridskor och veni vidi vici gubben. Har ni polisen och om int såönåt att byta den med ? H. Mamman som bara hittar på fejkorsaker för att köpa mera påsar, I’m addicted.

 1. Jo, jag har redan (eftersom jag är ganska bra på att klämma på påsar) riddaren, rymdkrigaren och Jekyll/Hyde, men jag behöver hon med pilbågen också. Det var ovanligt få riktigt dåliga i den här serien, det är väl tanten längst upp som jag absolut inte behöver då…

   1. Ok, då är det ju riskfritt att köpa vilken som helst med kjol för spåtanten är också ok. Kjolar är ganska lätta att känna.

 2. Jag har inga barn, så jag har missat det här. Men jag gillar lego. Vad är det? Varför kommer de inte med byggsats eller iaf så att man får köpa vilken man vill?

  1. Det finns som överraskningspåsar. Man vet alltså inte vilken figur man får (om man inte är som Geiri och kan klämma sig till vilken figur det är…). En påse kostar typ 2,30 euro.

 3. Vi är helt beroende. Började köpa då serie 5 fanns i butikerna, och har lyckats samla på oss ”ganska” många figurer vid det här laget… Jag har också blivit bra på att klämma på påsarna, så pass bra att vi har lyckats skrapa ihop 13 av 16 figuerer ur serie 7. Men vi saknar också damen med pilbåge ur den här serien! Och så vill jag ha kycklinggubben, och roller derby-flickan.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s