Vardagslivet

Om morgondagen: Kom!

 

I morgon är det Bloggprisgala kl. 20 på Korjaamo i Helsingfors (dörrarna öppnas kl. 19). Galan är öppen för alla (som betalar en inte alltför dyr biljett). Jag är nervös så att jag klättrar på väggarna här hemma. Inte bara för att det är spännande att se vem som vinner de olika kategorierna, och ni vet, om jag vinner, utan också för att jag i princip tycker att stora fester är vansinnigt otäcka. Kanske har jag spenderat för mycket tid hemma med katterna eller i arkiven sniffandes arkivdamm och nu på ålderns dar blivit en fullfjädrad cat lady med alla de besynnerliga sociala defekter det innebär?

Hur som helst. En gala kan man ju inte tacka nej till. Särskilt inte som att det nu verkar väntas glam och spetskanter i överflöd och jag misstänker att det är just sådant som saknas i mitt liv.

Vi ses väl där?

IMG_5216

2 kommentarer på “Om morgondagen: Kom!

  1. Jag håller tummarna BÅDE för att du tar hem segern i morgon och för att du skall överösas med stipendier. Jag håller tummarna så hårt att det kan hända att jag inte kan jobba på hela dagen. Men det får det vara värt. LYCKA TILL!!!!!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s