Vardagslivet

Oh yeees…

Så, ni vet hur jag ibland kanske klagar lite över att jag inte får något rum på universitetet och därför måste jobba hemifrån? Att i dagens vertikala snöhelvete – komplett med stillastående tåg och allmänt trafikkaos – inte behöva gå ut för att ta mig till jobbet är helt ok. Somliga naturfenomen har helt enkelt sin totala jag-kan-leva-med-det-här-potential investerad i att den enda exponeringen består av att man försedd med filt, tofflor och varmt te inomhus tittar på det genom ett fönster.

399417415

6 kommentarer på “Oh yeees…

  1. Arbeta hemma är underskattat. Fisa runt i storskjorta och tanttrosor samtidigt som seriöst telefonmöte pågår är sååå skönt. Bara man kommer ihåg att stänga ner Skype innan man reser sig från stolen så…

  2. Jo det kunde tänkas ha sina fördelar – säger en som har projektrepresentationsgrej idag och lyckades boka in ett möte på insten också och således har surfat staden runt i presentabel kjol i den vertikala snöyran.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s