Den som väntar på något gott

Igår bakade jag gå-bort-cupcakes som packades ner i en fin låda, drog på mig en klänning, fixade röda läppar och kontrollerade så slutligen, innan jag skulle ge mig av, en sista gång adressen på inbjudan.

Jepp. Jag har skrivit av den rätt. Jepp. Mummi hämtar barnen från dagis. Jepp. Jag är jävligt taggad. Jepp. Rätt dag: tisdag (helt säker på att det är tisdag) den 19 juni (helt säk…) Nämen vänta här nu.

Det är inte så att jag känner mig ensam och inte kommer ut så ofta. Nej då.

Idag får jag trösta mig med cupcakes till frukost.

4 thoughts on “Den som väntar på något gott

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s